Hoppa till sidans innehåll

Crosskola


 

HMK Crosskolan 2022

 

Äntligen är det vår och det är dags för crosskolan igen!

Inskrivningsdagen är 2: a Maj kl. 17,30-19,30. Då kan man skriva in sitt/sina barn och det är fri åkning för den som vill. Vi passar även på att ha lite crossloppis, ta med gamla urväxta crossprylar och sälj till varandra, var och en ansvarar över sina grejer.

Datumen som är satta för crosskolan i år är:

16/5, 23/5, 6/6, 13/6, 27/6, 4/7, 15/8, 22/8, 5/9, 12/9

Observera att datumen inte är varannan vecka.

Pris för crosskolan är 700kr.

När man deltar i crosskolan förväntas man också att ställa upp för föreningen. Man ska stå träningsledare ett tillfälle och jobba på en hemmatävling. Tävlingarna är en av klubbens inkomster, dessa inkomster går sedan åt för att bland annat tanka traktorer och förbättra vår verksamhet. Så i slutändan går inkomsterna tillbaka till er medlemmar. Att stå som träningsledare är många osäkra på, det innebär att man är den som öppnar upp anläggningen en dag, när man anmäler sig på hemsidan får man ett informationsmejl hur det går till. Har man ytterligare frågor är man välkommen att fråga Carro, Camilla eller Anders, och självklart tar vi emot förbättringsförslag hur vi kan nå ut med information.

När ni skrivit in ert barn i crosskolan den 2/5 förväntar vi oss att ni själva ställer er som träningsledare via HMK:s hemsida. 2 veckor efter inskrivningen kommer vi att gå igenom listan och se vilka som skrivit upp sig och de som inte gjort det kommer vi att sätta ut tider på där man själv ansvarar för att byta om det då inte skulle passa. Vi ber er allra ödmjukast att hjälpa oss med detta och göra det här, det skulle underlätta för oss alla. Tusen tack för att ni ställer upp och bidrar till föreningen genom detta.

Vi vill passa på att påminna om att ALL ÅKNING I DEPÅN ÄR FÖRBJUDEN!, om inte tränaren säger något annat och det sker under tränares kontrollerade former. Miljömatta är ett måste, en godkänd sådan.

Äntligen behöver vi inte längre brottas med restriktioner gällande Covid-19! Som vi längtat! Det betyder att familjen/vänner och liknande får följa med för att titta. Men har man förkylningssymtom uppmanar vi att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer för allas skull.

Vi vill passa på att påminna om att alla vuxna funderar över fotografering, filmar eller fotar man andra barn än sitt eget är det viktigt att ni stämmer av med både barn och vuxna om det är ok, diskutera gärna hur ni vill göra o respektive grupp ni kommer tillhöra och respektera allas vilja!

Klicka på knappen för att göra en intressanmälan!

 Anmälan crosskolan

Obligatorisk utrustning vid deltagande av crosskola

  • Hjälm
  • Glasögon
  • Ryggskydd
  • Bröstskydd
  • Cross stövlar/ kraftiga skor (ej mjuka stövlar)
  • Handskar
  • Knä & armbågsskydd

 Krav för att delta i HMKs träning:

  • Medlemskap i HMK
  • Att ställa upp som träningsledare vid 2st tillfällen, SOM BOKAS I SAMBAND MED INSKRIVNING!
  • Att du ställer upp vid minst ett tillfälle vid hemmatävling.

 

 

 

 

Uppdaterad: 14 FEB 2021 16:05

Postadress:
Hallsbergs MK
c/o Olov Nilsson, Ekeberga 168
69492 Hallsberg

Besöksadress:
Vissboda 905
69491 Hallsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hallsbergsmk@gmail.c...

Se all info