Hoppa till sidans innehåll

Crosskola


 

HMK Crosskolan 2021

 

Äntligen är det vår och det är dags för crosskolan igen! 

I år kommer vi att hoppa över inskrivningsdagen, en anledning till det är att vi vill undvika att det blir en folksamling i dessa tider.  

Första tillfället som är den 10/5 kommer att gå till så här: alla förare som åkt crosskola tidigare eller de som vet med sig vilken grupp de kommer tillhöra går direkt till gruppen. Inskrivning kommer ske i grupperna under kvällen gång. För er som är nya finns vi ledare till förfogande uppe vid klubbstugan så ska vi hjälpa er till rätt grupp. 

Datumen som är satta för crosskolan i år är:

10/5, 17/5, 31/5, 14/6  28/6, 12/7, 26/7, 9/8, 23/8, 6/9 

Observera att datumen ibland ligger några veckor i rad. Vi har anpassat crosskolan efter verksamheten enduroskoj så inte dessa två ska krocka. 

Vi börjar klockan 17:30 och håller på till 19:30.

När man deltar i crosskolan förväntas man också att ställa upp för föreningen. Man ska stå träningsledare två tillfällen och jobba på en hemmatävling. I nuläget vet vi ännu inte hur det ser ut med tävlingar då det i skrivande stund råder tävlingsförbud, men om det blir möjligt hoppas vi att ni då ställer upp. Tävlingarna är en av klubbens inkomster. Dessa inkomster går sedan åt för att bland annat tanka traktorer och förbättra vår verksamhet. Så i slutändan går inkomsterna tillbaka till er medlemmar. Att stå som träningsledare är många osäkra på, det innebär att man är den som öppnar upp anläggningen en dag, ni får ett informationsblad om detta vid inskrivningen och har ni frågor är ni varmt välkomna att höra av er till Anders, Camilla eller Carro. 

När ni skrivit in ert barn i crosskolan den 10/5 förväntar vi oss att ni själva ställer er som träningsledare via HMK:s hemsida. Vi vill undvika folksamling och köbildning och lägger därför över det på eget ansvar. Den 17/5 kommer vi att gå igenom listan och se vilka som skrivit upp sig och de som inte gjort det kommer vi att sätta ut tider på där man själv ansvarar för att byta om det då inte skulle passa. Vi ber er allra ödmjukast att hjälpa oss med detta och göra det här, det skulle underlätta för oss alla. Tusen tack för att ni ställer upp och bidrar till föreningen genom detta. 

Vi vill passa på att påminna er om att ta med gamla urväxta skydd o kläder! Sälj till varandra det brukar vara populärt! 

Vi är många som vistas på anläggningen samtidigt dessa tillfällen, vi ber er därför att endast ta med en målsman/mekaniker per barn, det hjälper till att hålla ner antalet personer på plats, tänk på att hålla avstånd, vid förkylningssymtom stannar man hemma och sprita era händer, genom detta har vi gjort vad vi kan för att genomföra detta på ett så coronasäkert sätt vi bara kan. 

Vi vill passa på att påminna om att ALL ÅKNING I DEPÅN ÄR FÖRBJUDEN!, om inte tränaren säger något annat och det sker under tränares kontrollerade former. Miljömatta är ett måste, en godkänd sådan. 

Carro och Camilla tillsammans med Anders kommer att finnas på plats för att kunna svara på eventuella frågor. Mejl till oss är mxbarnungdomansvarighmk@gmail.com 

Pris för crosskolan: 500kr   Betalas på inskrivningsdagen med swish.

 

Klicka på knappen för att göra en intressanmälan!

 Anmälan crosskolan

Obligatorisk utrustning vid deltagande av crosskola

  • Hjälm
  • Glasögon
  • Ryggskydd
  • Bröstskydd
  • Cross stövlar/ kraftiga skor (ej mjuka stövlar)
  • Handskar
  • Knä & armbågsskydd

 Krav för att delta i HMKs träning:

  • Medlemskap i HMK
  • Att ställa upp som träningsledare vid 2st tillfällen, SOM BOKAS I SAMBAND MED INSKRIVNING!
  • Att du ställer upp vid minst ett tillfälle vid hemmatävling.

 

 

 

 

Uppdaterad: 14 FEB 2021 16:05

Postadress:
Hallsbergs MK
Box 48
69421 Hallsberg

Besöksadress:
Vissboda 905
69491 Hallsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hallsbergsmk@gmail.c...

Se all info